+ 31 (0) 6 44217449 info@fpmbv.com

Roterende verreiker kopen

Wilt u graag een roterende verreiker kopen? Dan zit u bij FPM Machinehandel goed! In ons assortiment komt u onder andere een roterende verreiker van het merk Manitou tegen. Een roterende verreiker is een veelzijdige machine dat gebouwd is om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Roterende verreikers worden veel ingezet voor agrarische, industriële en infrastructuurbouw-doeleinden. Het voordeel is dat de telescooparm 360 graden kan draaien, waardoor deze machine op moeilijke bereikbare plekken komt. Verreikers hebben een uitstekend bereik met werkhoogtes tot wel 30 meter. Er zijn bovendien verschillende opzetstukken beschikbaar, waardoor roterende verreikers multifunctioneel inzetbaar zijn. 

Wanneer u ervoor kiest om een roterende verreiker te kopen, dan bieden we vele mogelijkheden. Bij ons op locatie in Wekerom vindt u een breed scala aan nieuwe en gebruikte roterende verreikers. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken. Op zoek naar een speciale type? Heeft u een specifieke prijsklasse in gedachte? Wij helpen u graag en kunnen vrijwel alle machines aanbieden.

Roterende verreikers kopen
Roterende verreiker kopen

Eerlijk en goed advies

snel schakelen

Altijd ruime voorraad

snel klaar na verkoop

Van verkoop tot onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in de wereldwijde aankoop en verkoop van roterende verreikers. We zijn al sinds vele jaren een begrip in de machinewereld en hebben vele klanten blij mogen maken met een nieuwe of tweedehands machines. 

Na aankoop van uw roterende verreiker kunt u bij ons terecht voor onderhoud of reparatie. Wij werken met een specialistisch team dat jarenlange ervaring heeft binnen de branche. Wij kunnen snel schakelen en bieden snelle oplossingen bij problemen. Wij streven voor lange termijn relaties met onze klanten en u kunt van ons een eerlijk advies verwachten. 

Van tweedehands tot nieuw en van jong tot oud. Bij ons vindt u altijd een passende machine. 

FPM BV
Matendijk 9
6733 JD Wekerom

E: info@fpmbv.com
T: 06 44 21 74 49