+ 31 (0) 6 44217449 info@fpmbv.com

Manitou verreiker kopen

Op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare verreiker? Overweeg dan om een Manitou verreiker kopen. Het merk Manitou is een toonaangevende speler in de wereld van verreikers, van roterende verreikers tot starre verreikers. Manitou biedt ergonomische en wendbare machines die aan al uw eisen voldoen, met een hoog niveau van veiligheid en comfort. Manitou verreikers zijn ontworpen voor verschillende taken, van laden en lossen tot het verplaatsen van materialen op grote hoogte. Deze verreikers worden ingezet in sectoren als de bouw, landbouw, magazijnen en industrie. Dankzij het compacte ontwerp en draaibare stuurinrichting zijn Manitou verreikers wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. Door de veelzijdigheid en hoge hefcapaciteit helpen Manitou verreikers de productiviteit en efficiëntie op de werkplek te verhogen.

Roterende verreikers kopen
Roterende verreiker kopen

In ons assortiment komt u onder andere de Manitou verreiker MRT 3050 tegen. Dit is een veelzijdige machine dat gebouwd is om zware lasten te tillen en te verplaatsen. De roterende verreiker wordt veel ingezet voor agrarische, industriële en infrastructuurbouw-doeleinden. Het voordeel is dat de telescooparm 360 graden kan draaien, waardoor deze machine op moeilijke bereikbare plekken komt. Deze verreiker heeft een uitstekend bereik met een werkhoogte tot wel 30 meter. Er zijn bovendien verschillende opzetstukken beschikbaar, waardoor een Manitou verreiker multifunctioneel inzetbaar is.

Wanneer u ervoor kiest om een Manitou verreiker te kopen, dan bieden we vele mogelijkheden. Bij ons op locatie in Wekerom vindt u een breed scala aan nieuwe en gebruikte verreikers. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken. Op zoek naar een speciale type? Heeft u een specifieke prijsklasse in gedachte? Wij helpen u graag en kunnen vrijwel alle machines aanbieden.

Verkoop en onderhoud van Manitou verreikers

Wij zijn gespecialiseerd in de wereldwijde aankoop en verkoop van Manitou verreikers. We zijn al sinds vele jaren een begrip in de machinewereld en hebben vele klanten blij mogen maken met een nieuwe of tweedehands machines. Na aankoop van uw Manitou verreiker kunt u bij ons terecht voor onderhoud of reparatie. Wij werken met een specialistisch team dat jarenlange ervaring heeft binnen de branche. Wij kunnen snel schakelen en bieden snelle oplossingen bij problemen. Wij streven voor lange termijn relaties met onze klanten en u kunt van ons een eerlijk advies verwachten.

Eerlijk en goed advies

snel schakelen

Altijd ruime voorraad

snel klaar na verkoop

FPM BV
Matendijk 9
6733 JD Wekerom

E: info@fpmbv.com
T: 06 44 21 74 49