+ 31 (0) 6 44217449 info@fpmbv.com

Nieuwe en gebruikte verreikers kopen

Wilt u graag een nieuwe of gebruikte verreiker kopen? Een verreiker is een voertuig dat gebouwd is om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Verreikers worden gebruikt voor agrarische, industriële en infrastructuurbouw-doeleinden. Wanneer u ervoor kiest om een verreiker te kopen, dan bieden we vele mogelijkheden. Bij ons op locatie in Wekerom vindt u een breed scala aan nieuwe en gebruikte verreikers. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken.

Op zoek naar een speciaal type verreiker? Heeft u een specifieke prijsklasse in gedachte? Of zoekt u een volledig nieuwe verreiker? Wij helpen u graag en kunnen vrijwel alle machines aanbieden.

verreikers kopen

Eerlijk en goed advies

snel schakelen

Altijd ruime voorraad

snel klaar na verkoop

Aankoop, verkoop en onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in de wereldwijde aankoop en verkoop van machines. We zijn al sinds vele jaren een begrip in de machinewereld en hebben vele klanten blij mogen maken met een nieuwe of tweedehands machines. 

Na aankoop van uw verreiker kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud of reparatie. Wij werken met een specialistisch team die jarenlange ervaring hebben binnen de branche. Doordat wij werken met korte lijnen, kunnen wij snel schakelen en bieden snelle oplossingen bij problemen.

Wij streven voor lange termijn relaties met onze klanten en u kunt van ons een eerlijk advies verwachten. 

Van tweedehands tot nieuw en van jong tot oud. Bij ons vindt u altijd een passende machine. 

Recent afgeleverde machines

FPM BV
Matendijk 9
6733 JD Wekerom

E: info@fpmbv.com
T: 06 44 21 74 49