+ 31 (0) 6 44217449 info@fpmbv.com

GREENMECH HOUTVERSNIPPERAAR

Vraag elke ervaren gebruiker naar de betrouwbaarheid van de techniek en het design van een GreenMech houtversnipperaar en versnipperaar en zij zullen u vertellen dat dit het fijnste voorbeeld van pure “kwaliteit” is. De Britse productie van GreenMech loopt al meer dan veertig jaar voorop bij het ontwerp, de ontwikkeling en de innovatie van zowel versnipperaars als houtversnipperaars. De erkende kwaliteit representeert de verwachtingen en eisen van een breed scala aan klanten en gebruikers, variërend van huiseigenaren, hoveniers, aannemers, verhuurbedrijven en specialisten in de weg- en spoorindustrie.

De wereldwijde betrouwbaarheid van een GreenMech versnipperaar

Langdurige betrouwbaarheid, onderhoudsgemak, eenvoudige bediening en hoge restwaarden verklaren waarom GreenMech het toonaangevende assortiment versnipperaars en houtversnipperaars aanbiedt in heel Europa. De producten worden wereldwijd gebruikt door particulieren tot en met grote bedrijven. Het selecte dealernetwerk, waar FPM BV de enige van is in heel Nederland, biedt u de ultieme klantervaring op het gebied van onderhoud en bediening.

Een GreenMech houtversnipperaar en versnipperaar biedt u daarnaast nog een aantal “unieke” kenmerken in de industrie. Voorbeelden hiervan zijn: schijfbladen, spanningsvrije vermogensregeling en Safetrak. Safetrak biedt u optimale veiligheid voor de gebruiker in combinatie met een langere levensduur van het product en minder downtime tijdens gebruik.
Daarnaast biedt GreenMech u drie jaar garantie op ieder product. Een garantie die u vertelt: “Wij staan achter alles wat wij doen, zonder enige twijfel.”

GreenMech houtversnipperaar op wielen of rupsen

GreenMech biedt u zowel versnipperaars op wielen als op rupsen (tracks). Zo is er een type houtversnipperaar voor elk terrein. Hieronder staat van ieder type versnipperaar een voorbeeld afgebeeld. De ene versnipperaar koppelt u achter een ander voertuig, de andere houtversnipperaar beschikt zelf over een krachtige motor waardoor hij zichzelf voort kan bewegen. Zo biedt GreenMech u betrouwbare kwaliteit voor elke verwachting of eis. Neemt u met ons om te bespreken welk type bij u past.

  • Langdurige betrouwbaarheid
  • Onderhoudsgemak
  • Eenvoudige bediening
  • Hoge restwaarden

GREENMECH OP WIELEN

Voor wanneer de ondergronden wat vlakker zijn. Gemakkelijk te vervoeren als aanhanger achter uw voertuig. 

GREENMECH OP RUPSEN

Ideaal voor de wat ruigere terreinen. Deze machines zijn zelfaangedreven met een krachtige motor, zodat u overal bij kunt komen.

Contact

+ 31 (0) 6 44217449

Bezoekadres

Matendijk 9
6733 JD, Wekerom
Gelderland, Nederland

Email

info@fpmbv.com

Openingstijden

 Ma:  08:00  18:00
 Di:  08:00  18:00
 Wo:  08:00  18:00
 Do:  08:00  18:00
 Vr:  08:00  18:00
 Zat:  08:00  12:00
 Zon:  Gesloten  

Verstuur direct een bericht