+ 31 (0) 6 44217449 info@fpmbv.com

(HOUT)VERSNIPPERAAR OP RUPSEN

Ook voor de wat drassigere ondergronden heeft GreenMech een oplossing voor u. Met een houtversnipperaar op rupsen komt u nooit meer vast te zitten in de grond. Zo trotseert u alle terreinen onder elke weersomstandigheid. Een houtversnipperaar op rupsen van GreenMech biedt u optimale stabiliteit en mobiliteit, ook op de moeilijk begaanbare terreinen.
Ook voor het vervoer van de houtversnipperaar op rupsen naar de projecten is nagedacht door GreenMech. Elk type houtversnipperaar op rupsen is namelijk leverbaar met een geïntegreerde aanhangwagen. Zo vervoert u uw machine gemakkelijk naar ieder project.

Gespecialiseerde machines voor gespecialiseerde taken

Onze QuadTrak 160 is uniek in zijn soort. Het chassis van de versnipperaar kan 270 graden gedraaid worden, waardoor het een ultiem bereik heeft. Deze machine is speciaal ontworpen voor onderhoud van en langs de weg of snelweg. Echter zorgen de rupsbanden ervoor dat de machine ook op drassige terreinen beschikbaar is. Natuurlijk is het vervoer over de weg door de rupsbanden lastig. Ook hier hebben wij een oplossing voor. De QuadTrak 160 kan namelijk ook geleverd worden met een geïntegreerde aanhangwagen.

Een houtversnipperaar op rupsen voor ieder terrein

Voldoen aan de prestatie-eisen voor grote opruimprojecten is één ding, maar een “go anywhere” houding is een tweede. Onze ArbTrak 200 heeft het allebei. Aangedreven door een Kubota 45pk dieselmotor met een tweesporig aandrijfsystem dat zelfaandrijving tot de hakselplaatsen mogelijk maakt. Deze machine is een serieus stuk gereedschap dat zich bewijst bij grote opruimingsprojecten.
De 200mm x 280mm brievenbusopening verwerkt enkele van de grootste materiaalvolumes en maakt het laden eenvoudig zonder beperkingen. Een massieve bodemvrijheid van 254mm betekent dat hij gemakkelijk over boomstronken en keien kan rijden.

Bent u geïnteresseerd in één van onze GreenMech (hout)versnipperaars? Neem dan contact met ons op. Wij gaan met u in gesprek om te kijken welke machine bij u past. Voor elke klus hebben wij een ideale machine.

  • Trotseer ieder terrein onder elke weersomstandigheid
  • Stabiliteit
  • Mobiliteit
  • Optioneel met geïntegreerde aanhangwagen

ARBTRAK 200

Een machine met de “go anywhere” houding voor grote opruimprojecten. Het zelfaangedreven tweesporig aandrijfsysteem zorgt ervoor dat ieder terrein begaanbaar wordt.

EVO 165DT

De EVO 165DT is onderdeel van de nieuwe generatie versnipperaars. GreenMech heeft geluisterd naar haar afnemers en is gekomen met dit evolutionaire model. 

QUADTRAK 160

Deze versnipperaar is speciaal ontworpen voor het onderhoud langs de weg. Het 270 graden draaibare chassis zorgt voor veiligheid en ultiem bereik.

SAFE-Trak 19-28

De SAFE-Trak 19-28 biedt u ongeëvenaarde stabiliteit. Met haar enorme bodemvrijheid van 550mm zijn grote obstakels als boomstronken geen enkel probleem. Zo is de snoeiplaats altijd bereikbaar.

Contact

+ 31 (0) 6 44217449

Bezoekadres

Matendijk 9
6733 JD, Wekerom
Gelderland, Nederland

Email

info@fpmbv.com

Openingstijden

 Ma:  08:00  18:00
 Di:  08:00  18:00
 Wo:  08:00  18:00
 Do:  08:00  18:00
 Vr:  08:00  18:00
 Zat:  08:00  12:00
 Zon:  Gesloten  

Verstuur direct een bericht