+ 31 (0) 6 44217449 info@fpmbv.com

HOUTVERSNIPPERAAR OP WIELEN

GreenMech biedt u de puurste vorm van kwaliteit voor elke wens en verwachting. Een GreenMech houtversnipperaar op wielen is ideaal voor de wat vlakkere terreinen. GreenMech houtversnipperaars op wielen zijn er in allerlei soorten en maten, waardoor er voor elk type klant een geschikt product is.

Compacte houtversnipperaar op wielen

Zoals hiervoor genoemd zijn houtversnipperaars op wielen enorm bruikbaar voor de vlakke terreinen. Door de nieuwste technieken waar GreenMech bekend om staat is de weerstand op deze wielen minimaal. Hierdoor zijn onze compacte houtversnipperaars op wielen perfect voor individueel gebruik.
Onze CS 80 is hier een goed voorbeeld van. De versnipperaar is enorm mobiel. U duwt de machine gemakkelijk naar de plaats waar hij het meest nodig is. Ideaal dus voor tuinen, landgoederen, vrije tijd en recreatie. De CS 80 is perfect voor werkzaamheden op plekken die moeilijk bereikbaar zijn.

GreenMech houtversnipperaar als aanhanger

Naast de compacte type houtversnipperaars op wielen biedt GreenMech u ook grote versnipperaars voor de robuustere projecten. Zo is de omvang van een project nooit een probleem.
Het voordeel van deze grote versnipperaars op wielen is dat deze gemakkelijk achter uw voertuig te koppelen zijn. Zo vervoert u deze machines zonder problemen over de weg. U hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over de veiligheid van dit transport. De machines voldoen namelijk aan alle eisen waar een standaard aanhanger ook aan zou moeten voldoen, zoals de LED-verlichting op de achterzijde van de machine. Onze Arborist 150p is een goed voorbeeld van een houtversnipperaar waarvoor geen project te groot is.

Bent u geïnteresseerd in één van onze GreenMech (hout)versnipperaars? Neem dan contact met ons op. Wij gaan met u het gesprek aan en adviseren u welk type machine het best bij u en uw werkzaamheden past. Voor elk project is er namelijk wel een GreenMech product.

  • Perfect voor vlakkere terreinen
  • Mobiliteit
  • Eenvoudig achter uw voertuig te koppelen
  • Formaat aangepast op uw wensen

Arborist 150

Waarschijnlijk de meest succesvolle en begeerde in zijn soort. Deze machine wordt veelal in gebruik genomen door grote en professionele ondernemingen. 

Arborist 200

Deze versnipperaar biedt u vele mogelijkheden voor high volume chipping. Met de enorme throughput capacitiy van 200mm perfect voor de grote opruimprojecten.

EVO 165D

De EVO 165D beschikt over de nieuwste technologie op het gebied van chippers. GreenMech heeft geluisterd naar de wensen van haar afnemers en is gekomen met dit evolutionaire model.

QuadChip 160

Deze versnipperaar is speciaal ontworpen voor het onderhoud langs de weg. Het chassis is 360 graden draaibaar. Hierdoor kunnen bedieners van de versnipperaar deze zo draaien dat zij zo veilig mogelijk te werk kunnen gaan.

Contact

+ 31 (0) 6 44217449

Bezoekadres

Matendijk 9
6733 JD, Wekerom
Gelderland, Nederland

Email

info@fpmbv.com

Openingstijden

 Ma:  08:00  18:00
 Di:  08:00  18:00
 Wo:  08:00  18:00
 Do:  08:00  18:00
 Vr:  08:00  18:00
 Zat:  08:00  12:00
 Zon:  Gesloten  

Verstuur direct een bericht