+ 31 (0) 6 44217449 info@fpmbv.com

Machinehandel Veenendaal

Bent u op zoek naar een ervaren machinehandel in de buurt van Veenendaal? FPM Machinehandel is gespecialiseerd in wereldwijde machinehandel, van aankoop tot verkoop van machines. In ons assortiment vindt u met name roterende verreikers, starre verreikers, hoogwerkers, heftrucks, grondverzetmachines, kranen, trekkers, trucks, trailers, equipment en bouwvoertuigen, zowel nieuw als gebruikt. Op onze locatie in Wekerom komt u een breed scala aan nieuwe en gebruikte machines tegen. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken. Mocht u een machine zoeken die niet op de stocklist staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om u de betreffende machine te kunnen aanbieden. Als ervaren machinehandel hebben voor ieder bedrijf in Veenendaal de juiste machine.
Roterende verreikers kopen
Roterende verreiker kopen

Nieuwe en gebruikte machines

Verreikers, hoogwerkers, heftrucks, grondverzetmachines, kranen, trekkers, trucks, trailers, equipment en bouwvoertuigen.

Een passende machine

Staat de machine die u zoekt niet op onze stocklist? Neem gerust contact op. Wij doen ons uiterste best om u de betreffende machine aan te bieden.

TRANSPORTSERVICE

Indien gewenst bieden wij na aankoop van één of meerdere machines onze transportservice aan. Wij verzorgen op een uiterst professionele manier de aflevering.

Van verkoop tot onderhoud

FPM is gespecialiseerd in de wereldwijde aankoop en verkoop van machines. We zijn al sinds vele jaren een begrip in de machinehandel, niet alleen in Veenendaal, maar door heel het land. We hebben vele klanten blij mogen maken met nieuwe of tweedehands machines. Na aankoop van uw machine kunt u bij ons terecht voor onderhoud of reparatie. Wij werken met een specialistisch team dat jarenlange ervaring heeft binnen de branche. Wij kunnen snel schakelen en bieden snelle oplossingen bij problemen. Wij streven voor lange termijn relaties met onze klanten en u kunt van ons een eerlijk advies verwachten.

Bekijk het nieuwste aanbod

Ontdek onze ruime assortiment aan machines en merken, van een JCB verreiker tot een roterende verreiker van Manitou. Op zoek naar een speciale type? Heeft u een specifieke prijsklasse in gedachte? Wij helpen u graag en kunnen vrijwel alle machines aanbieden.

Van tweedehands tot nieuw en van jong tot oud. Bij ons vindt u altijd een passende machine. 

FPM BV
Matendijk 9
6733 JD Wekerom

E: info@fpmbv.com
T: 06 44 21 74 49