+ 31 (0) 6 44217449 info@fpmbv.com

JCB verreikers te koop

Op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare verreiker? Overweeg dan om een JCB verreiker te kopen. Het merk JCB was de eerste machinebouwer die een verreiker op de markt heeft gebracht. Nog steeds staat het merk garant voor innovatieve techniek en ongeëvenaarde kwaliteit. In ons assortiment komt u onder andere de JCB 535-125 tegen. Dit is een veelzijdige machine dat gebouwd is om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Het model wordt ook wel een starre verreiker genoemd.

De telescooparm kan niet draaien, maar behaalt wel een werkhoogte tot wel 12,5 meter. Hierdoor is de starre verreiker een perfect alternatief voor een heftruck. Deze JCB verreiker wordt veel ingezet voor agrarische, industriële en infrastructuurbouw-doeleinden. Er zijn bovendien verschillende voorzetstukken beschikbaar, waardoor een JCB verreiker multifunctioneel inzetbaar is. Heeft u interesse? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

JCB verreiker te koop
JCB verreiker

Wanneer u ervoor kiest om een JCB verreiker te kopen, dan bieden we vele mogelijkheden. Bij ons op locatie in Wekerom vindt u een breed scala aan nieuwe en gebruikte verreikers. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken. Op zoek naar een speciale type? Heeft u een specifieke prijsklasse in gedachte? Wij helpen u graag en kunnen vrijwel alle machines aanbieden.

Van verkoop tot onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in de wereldwijde aankoop en verkoop van JCB verreikers. We zijn al sinds vele jaren een begrip in de machinewereld en hebben vele klanten blij mogen maken met een nieuwe of tweedehands machines. Na aankoop van uw JCB verreiker kunt u bij ons terecht voor onderhoud of reparatie. Wij werken met een specialistisch team dat jarenlange ervaring heeft binnen de branche. Wij kunnen snel schakelen en bieden snelle oplossingen bij problemen. Wij streven voor lange termijn relaties met onze klanten en u kunt van ons een eerlijk advies verwachten.

Eerlijk en goed advies

snel schakelen

Altijd ruime voorraad

snel klaar na verkoop

FPM BV
Matendijk 9
6733 JD Wekerom

E: info@fpmbv.com
T: 06 44 21 74 49