+ 31 (0) 6 44217449 info@fpmbv.com

Gebruikte heftruck kopen

Wilt u een gebruikte heftruck kopen? FPM Machinehandel is gespecialiseerd in de wereldwijde machinehandel, van aankoop tot verkoop van gebruikte heftrucks. In ons online assortiment vindt u kwalitatieve heftrucks van merken als Linde, Hangcha en Toyota. Bezoek ook onze locatie in Wekerom, hier komt u een breed scala aan machines tegen. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken. Mocht u een gebruikte heftruck zoeken die niet op de stocklist staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om de betreffende machine aan te bieden. Op zoek naar een speciale type? Heeft u een specifieke prijsklasse in gedachte? Wij helpen u graag en kunnen vrijwel alle heftrucks leveren.

Vorkheftrucks kopen
Vorkheftruck kopen

Nieuwe en gebruikte machines

Verreikers, hoogwerkers, heftrucks, grondverzetmachines, kranen, trekkers, trucks, trailers, equipment en bouwvoertuigen.

Een passende machine

Staat de heftruck die u zoekt niet op onze stocklist? Neem gerust contact op. Wij doen ons uiterste best om u de betreffende machine aan te bieden.

TRANSPORTSERVICE

Indien gewenst bieden wij na aankoop van één of meerdere machines onze transportservice aan. Wij verzorgen op een uiterst professionele manier de aflevering.

Onderhoud en reparatie van heftrucks

We zijn al sinds vele jaren een begrip in de machinewereld en hebben vele klanten blij mogen maken met gebruikte heftrucks. Na aankoop van uw machine kunt u bij ons terecht voor onderhoud of reparatie. Wij werken met een specialistisch team dat jarenlange ervaring heeft binnen de branche. Wij kunnen snel schakelen en bieden snelle oplossingen bij problemen. Wij streven voor lange termijn relaties met onze klanten en u kunt van ons een eerlijk advies verwachten.

Bekijk ons nieuwste aanbod

Ontdek onze ruime assortiment aan machines en merken, van een Hangcha heftruck tot een 15-tons heftruck. Staat u gewenste machine niet tussen ons aanbod? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder.

Van tweedehands tot nieuw en van jong tot oud. Bij ons vindt u altijd een passende machine. 

FPM BV
Matendijk 9
6733 JD Wekerom

E: info@fpmbv.com
T: 06 44 21 74 49